Gaala 2010 on onnistuneesti ohi. Paikalla oli ennätysyleisö, yli 830 vierasta! Ensi vuoteen.
13.01. Kilpailu käynnistyy
08.02. Deadline!
12.03. Finalistit julki
25.03. Gaala & IAB Grand One –seminaari!
0
 
Joris Van Heukelom
Joris Van Heukelom on Hollannin suurimman digitaalisen julkaisijan, Sanoma-konserniin kuuluvan SanomaDigital The Netherlandsin toimitusjohtaja. Belgialainen Joris on kartuttanut yli kymmenen vuoden työkokemuksen verkkomedian ja television alalta MTV Networks Beneluxin, Telecomin ja vuodesta 2007 alkaen Sanoman leivissä.


Jyri Engeström
Verkkoyhteisö- ja mikroblogipalvelu Jaikun perustaja, sosiologi Jyri Engeström on visionaarinen puhuja. Sosiaalisen median asiantuntija on työskennellyt Googlen pääkonttorissa San Franciscossa vastuullaan sosiaalisten palvelujen ja mobiilisovellusten kehittäminen ja hallinta vuodesta 2007, jolloin Google osti Jaikun. Nykyisin sijoittajana ja yrittäjänä toimiva Jyri on työskennellyt myös Nokialle mobiili-internetin tuotepäällikkönä.


Richard Gatarski
Richard Gatarskin kutsumus on auttaa meitä löytämään, ymmärtämään ja hyödyntämään sosiaalisia ja teknologisia ilmiöitä ja muutoksia. Hän on digitaaliseen teknologiaan ja sähköisiin medioihin erikoistunut luennoitsija, jonka esitykset pursuavat tuoreita ajatuksia markkinoinnista nyky-yhteiskunnassa. Gatarski on kansainvälisesti tunnustettu tutkija Tukholman yliopistossa, mutta hän toimii myös laaja-alaisesti sähköisen median neuvonantajana mm. yrityksille, kouluille ja julkiselle sektorille.


Ari Ojansivu
Ari Ojansivu on mediatoimisto MediaComin toimitusjohtaja. Osana tiimiä hän on mukana muun muassa Suomen johtavien verkkokauppojen jatkuvassa markkinoinnissa ja myynnin kehittämisessä. Ennen nykyistä postiaan hän vastasi kahden suomalaisen mainostoimistoryhmän digitaalisen markkinoinnin valmiuksien kehittämisestä. Ari työskenteli myös vuosia Niken Euroopan organisaatiossa, jossa hän vastasi kuluttajaverkkokaupoista.
iab finland
Yhteistyössä
mtv3 sub Kärkimedia Verkkolehdet mtv3 sub Sanoma Verkkomediamyynti M&M RE